Healing

Over Healing

voor ontspanning en inzicht

Healing heeft een ontspannende en harmoniserende werking tot op celnivo in ons lichaam en in alle energetische lagen rond ons lichaam.

Healing brengt eveneens een bewustwordingsproces op gang door het aanraken van geblokkeerde energie.

Healing en stress

Stress lijkt in onze wereld een steeds grotere plek in te nemen. 50 tot 75 % van al onze lichamelijke of psychische klachten hangen samen met stress is onderzocht, sommige onderzoeken vermelden percentages tot 90 %!

Met name als de klachten fysiek zijn is het vaak een hele weg om te ontdekken en onderkennen dat stress een onderliggende oorzaak van de aanwezige klachten kan zijn.

Stress is veelomvattend en zowel de oorzaken als de gevolgen bestrijken veel gebieden, lichamelijk, emotioneel en mentaal.

Healing kan bijdragen aan de bewustwording van de onderliggende en veroorzakende patronen. Die bewustwording is de kern van het blijvende herstel van chronische stress. Deze bewustwording gaat gepaard  met diepe ontspanning en het in balans  brengen van het zenuw- en hormoonstelsel. Ook dit is een van de pijlers waarop het herstel van overspannenheid en burnout rust.

Healing kan in alle fases van stress, chronische stress of herstel van een burnout van grote waarde zijn.

kosten: een losse healing van ongeveer een uur: 60,- 
een healing kan onderdeel zijn van een coachingstraject.

Healing geeft..

Balans op alle lagen van het mens zijn
Contact met het gevoel
Diepe ontspanning en herstel
Acceptatie en bewustwording.
En energie!

Komende agenda

januari 2023

We zijn geboren zoals we zijn. Het enige dat we hoeven te doen, is leren onszelf te accepteren zoals we zijn. Thich Nhat Hanh